kiwihunden

Alla inlägg den 5 september 2013

Av Emma - 5 september 2013 22:05

Idag hade vi ingenjörsmöte ("surdegsmöte") på morgonen. Vi har börjat med att någon tar med bröd o pålägg till mötet som är en gång i veckan. Det är väldigt mysigt att äta lite gemensam frukost tillsammans :D Sen åkte jag iväg till metso för att kontrollerna lagerfettet till 1a pressen på KM7. O då när jag ändå var på metso så passade jag på att ta en lunch med Magdalena! Alltid lika trevligt o vi pratade om allt möjligt men mest om barn, jobb o tårtor. Kul med lite tjejsnack, blir alldeless för lite sånt när man jobbar med 40+ gubbar :D 


I helgen blir det fullspäckat schema.Imorgon kommer Josse o Mario hit på besök för att stanna över helgen. På lördag ska jag ha Me&I-träff. Så det blir nog till o shoppa loss söta kläder med kaniner på till Lilly! Kul att kanintryck har blivit så populärt. Och så blir det till att åka på marknad på söndag med alex o erik :) 


Här kommer lite bilder ifrån september 2012. Tänk att Lilly var så lite för ett år sedan o inte ens kunde gå själv utan behövde stöd. Tiden går för fort!

       

Ovido - Quiz & Flashcards