kiwihunden

Alla inlägg den 10 juni 2012

Av Emma - 10 juni 2012 11:07

LÖRDAG-ONSDAG


Oj vad mycket grejjer som händer hela tiden :D Man får ju inte en lugn stund o på kvällarna däckar jag totalt! Lilly växer o växer, tror snart hon kommer krypa med en väldans fart så som hon tränar armhävningar och ålar sig fram för glatta livet. Förra helgen hade vi besök utav Josse och Fredrik. Det var mycket trevligt. Kalle åkte till barcelona i måndags och kom hem i fredags. Eva-Karin hälsade på hos oss från måndag till onsdag. Och i onsdag fick vi även se Fanny tävla för första gången i agility. Hon är så duktig och hon blev bara bättre och bättre under dagen.


Lilly har inte förstått att fötterna ska var under bordet.


Krypa under fotöljen är roligt tills huvudet tar emot.

   


Lilly gör armhävningar :D


 

Mycket spindlar som spinner nät runt huset har jag upptäckt.

 


Bästaste E-K kom och hälsade på. Detta gillas av både mig och Lilly! Hon tog kort på kaninungarna som blev himla bra.

 

       


Första agilitytävlingen som Lilly kollar in.

 

Agilityfilm!


 

TORSDAG-FREDAG

På torsdagen fick Lotta komma hit o bo hos oss till dagen därpå. Det vart endel lek! Vi fick även en superfin och stor tomatplanta av E-Ks mamma. Så snällt! Tusen tack! Kommer kort på den någon dag;)


 

HELG

Igår hade vi Josse och Mario här på besök. Synd att vi bor så långt ifrån varandra är alltid så trevligt när vi ses. Lilly fick fina somriga kläder och Karl fick en morgonrock i försenad födelsedagspresent.

Idag har pappa varit här och satt upp lampor i vardagsrummet och i sovrummet åt oss. Och mamma kom med jordgubbsplantor som vi ska plantera någon dag (när det inte spöregnar).

Ovido - Quiz & Flashcards