kiwihunden

Alla inlägg under februari 2012

Av Emma - 9 februari 2012 13:37

Idag har vi varit på babyrytmik. Sjungit och dansat lite. Efteråt somnade Lilly som en stock så nu har hon snart sovit i 2 timmar. Fick mig en god sopplunch efter rytmiken. När vi kom hem gick vi först en härlig promenad med kiwi i det soliga vädret. Nu väntar jag på att vaktmästaren ska ringa mig igen. Han ringde innan vi gick iväg på babyrytmik. Det är nämligen så att vi inte kan öppna källardörren med våra nycklar sedan de bytte dörrar. Tydligen har de switchat låsen i de olika dörrarna så nu kan vi tydligen öppna en dörr vi inte ska ha tillgång till men inte den dörren vi vill kunna öppna. Så nu måste de byta låsen igen så att de hamnar i rätt dörr.


Blev ett ammningsavbrott i inlägget och sen tog vi lite kort. Här kommer en bildbomb.



         


Av Emma - 8 februari 2012 11:02






Idag har jag på mig kaninstrumporna som mamma köpte åt mig på utställningen <3



Av Emma - 6 februari 2012 13:53

Torsdag

I torsdags förberedde jag och Lilly oss inför sveriges största kaninutställning som hålls en gång per år. I år var den i Norrköping. Torsdag eftermiddag begav vi oss till Fagerås för att sova en natt där för att sedan kunna åka med mormor Anne till Norrköping.


Fredag

         

Vi brummade iväg i det kalla vädret till Norrköping. Vi kom precis samtidigt som våra vänner Lina och Gunilla. Jag, Lina och Lilly började genast gå runt och kolla på alla kaniner. Lilly ville så gärna att vi skulle köpa en blå dvärgvädur hona men tyvärr fanns det ingen sån tillsalu. Efter lite övertalande kunde hon dock tänka sig en söt liten svart hona, men skulle tänka på saken tills imorgon. Vi hade även ett möte med kaninhopparna. På kvällen köpte vi med pizza och satt o åt på hotellet.


Lördag
Svarta kanin honan Precilla ville flytta hem till oss så vi gick genast och köpte henne på morgonen.

 

Vid lunch kom farfar och farmor till Lilly för att avnjuta en god lunch tillsammas med med oss. Lilly vart jätteglad av att se dem!

Vi kollade ännu mer på kaninerna, kaninhoppningen och köpte en söt liten porslinskanin.

       

Efter utställningen köpte vi med god smörgåstårta och godis till hotellet. Vi myste, kollade på melodifestivalens delfinal och pratade en massa härligheter.


Söndag
Josse och Mario hälsade på oss. Vi fikade och Lilly fick söta presenter.

     

Efter en väldigt kall (ute iaf) men mycket rolig helg på LU åkte vi hem. Trötta och fulla av nya intryck. Det var väldigt roligt att få träffa alla kaninvänner under helgen. På vägen hem följdes vi åt med Lina och Gunilla så vi stannade och åt i Vingåker. Det var en härlig snubbe som serverade oss god mat och efteråt kom han ut med efterätt till mig och mamma för att Gunilla, när vi beställde, berättade att mamma fyller år och jag precis fått barn. :D

 






Av Emma - 1 februari 2012 21:07

Namnet Lilly ligger på 21 plats av de 100 populäraste namnen 2011 i Sverige. Inte trodde jag att det var så vanligt :)


http://svenskanamn.alltforforaldrar.se/namn/namntoppen/2011

Ovido - Quiz & Flashcards